Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Type: Wekelijkse wandelgroep
Kosten: € 6,00 per maand

Trainer

Trainer: Jinne Stienstra
Plaats: Losser
Telefoon: 0651531123
Website: www.av-iphitos.nl

Agenda

Wandelaanbod

plaatje

Losser

Wekelijkse wandelgroep AV Iphitos

Wekelijkse wandelgroep

Naast 5 &10 km wandelingen zijn er uitstapjes verder weg van Losser. Een uitdaging of doel nodig? Doe mee met een van de wandeldoelen: trainen om van 5 naar 40 km te komen, een Kennedymars lopen, de Twentse Wandel4daagse of zelfs de Nijmeegse 4daagse

Gezellig en sportief aan de wandel met Iphitos  
Wandelen is voor bijna iedereen geschikt en een makkelijke manier om in beweging te komen. Gezondsheidsverbetering, conditieopbouw, gezellig samen wandelen, contact met anderen, genieten van de prachtige natuur. Het zijn allemaal goede redenen om te gaan wandelen.
Bij Iphitos zijn verschillende wandelgroepen actief. Naast reguliere wandelingen worden regelmatig uitstapjes gemaakt en uitdagende doelen gesteld zoals trainen voor langere afstanden, Kennedymarsen, Wandel4daagsen (Nijmegen, Twentse Wandel4daagse) en lange afstandspaden (Pieterpad).

Wanneer
Iedere maandag en woensdag is er een wandeling van 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur van rond de 5 km. Een paar keer per jaar wordt er een langere wandeltocht gelopen.
Op zondag wordt er indien mogelijk vanaf 10.00 uur ook nog een wandeling van ongeveer 9 à 10 km georganiseerd.
Iedere eerste donderdag van de maand is er een extra wandeling in Losser van 20.00 tot 21.00 uur. Daarna is er een gezellige afsluiting in het gebouw van Iphitos/IJsclub Losser/Stichting MAN samen met de andere sportgroepen van Iphitos.

Wandeltempo
Het tempo van de maandag wandelgroep ligt iets boven de 5 km per uur. Die van de woensdag-/zondaggroep zo rond de 5,25 km per uur.

Waar
De startlocaties van de groepen wisselen: Losser, De Lutte, Overdinkel, Drielandsee, Bardel, Lonneker enzovoorts. In de winterperiode start de maandaggroep vanaf de Losser Hof.

Proefwandelen
Wandel gerust een paar keer mee om te kijken of het wat voor u is. En bevalt het? Dan meldt u zich daarna bij Iphitos aan en wandelt daarna u als lid gewoon verder mee.

Meer informatie
Neem dan contact op met:
Frans Nijhuis (maandaggroep) telefoon: 06-467 483 91, e-mail f-nijhuis@ziggo.nl
of
Jinne Stienstra (woensdag-/zondaggroep en donderdagwandeling)
Telefoon: 06-515 311 23 of e-mail jinnestienstra@hotmail.com

Voor meer informatie over de vereniging lees http://www.av-iphitos.nl/wandelen

 

Ik heb een vraag