Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Type: Wekelijkse wandelgroep
Kosten: € 11,00 per maand

Trainer

Trainer: Nel Smit
Plaats: Vleuten
Telefoon: 06-22767450

Wandelaanbod

plaatje

Vleuten

Wandeltraining Vleuten

Wekelijkse wandelgroep

WandelgroepLOOP is een wekelijkse wandelgroep die wandelingen maakt onder professionele begeleiding van een ervaren wandelbegeleider. De wandelgroep is opgestart door Nel Smit, gediplomeerd sportdocente, personal coach en wandelbegeleider.

WandelgroepLOOP loopt iedere week op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag over de wandelpaden in Leidsche Rijn, Vleuterweide, Nieuwegein, Het Groene Hart, Zeist, Hollandsche Rading, Utrecht en nog meer mooie plekken in onze eigen omgeving.

Op dinsdag en donderdag lopen we in Vleuten-De Meern, Haarzuilens, Leidsche Rijn en het prachtige Maxima park, op woensdag lopen we in Nieuwegein en omgeving. De afstanden variëren van 4 tot 8 kilometer. Op zaterdag lopen we ergens in de omgeving van Utrecht en dan zijn de afstanden van 10 tot 15 kilometer.

We lopen met WandelgroepLoop ook mee met evenementen zoals bijvoorbeeld De van Dam-tot-Damloop. We organiseren ook zelf wandelingen zoals de stiltewandeling en een speciale clinic voor mensen met overgewicht.

Wandelaars, buurtgenoten, wijkbewoners en alle andere meeLOPERS leren elkaar kennen tijdens onze gezellige sportieve wandelingen. We verbazen ons elke keer weer over de schoonheid van onze eigen omgeving én over de leuke wandelaars, buurtgenoten en wijkbewoners, die meeLOPEN. Elke wandeling wordt afgesloten met koffie en thee voor de liefhebbers.

Haal je wandelschoenen uit de kast, neem je buren en vrienden mee en kom samen met alle wandelaars van wandelgroepLOOP MEELOPEN. De eerste keer MEELOPEN is altijd gratis!

Voel je je aangesproken door de opzet en aanpak van wandelgroepLOOP, meld je dan aan voor één van onze wandelgroepen en/of één van onze evenementen en kom meeLOPEN met ons.

Informatie op www.wandelgroeploop.nl of via een mailtje naar smitejj@dds.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken, bel naar Nel 06-22767450.

Ik heb een vraag