Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Type: Wekelijkse wandelgroep
Kosten: € 10,00 per maand

Trainer

Trainer: Piet Looge
Plaats: Heerde
Telefoon: 06-20441146
Website: www.gemzen.nl

Wandelaanbod

plaatje

Heerde

Wandeltraining Heerde

Wekelijkse wandelgroep

Wilt u fit worden of blijven door Sportief Wandelen en/of Nordic Walking? Kom wandelen bij de gezellige wandelgroepen van AV De Gemzen te Heerde!

Fit worden en blijven door Sportief Wandelen en/of Nordic Walking!

 

“Lichaamsbeweging vermindert angst en stress, beschermt tegen talloze ziekten zoals kanker en diabetes, bouwt onze botten, spieren en gewrichten op, verbetert de kwaliteit van leven en slaap en helpt ons op gewicht te blijven. Veel onderzoeken laten zien dat sport misschien wel het meest effectieve kant-en-klaar medicijn is voor een gelukkig leven”. (Bron: de Stentor). Overtuigd?  59% van de Nederlanders wil wel meer gaan bewegen, maar doet het niet! En U?

Maak het verschil; neem nu het besluit en ga wandelen, met of zonder stokken. Heerlijk, tijdens alle seizoenen, in de prachtige natuur rond Heerde.

Wilt u liever niet alleen het bos in? Dan kunt u aansluiten bij één van de begeleide groepen van AV De Gemzen. Wilt u zich aanmelden, meer informatie over Sportief Wandelen en Nordic Walking of het nemen van lessen? Bel dan met Jan, gecertificeerd trainer AV De Gemzen en Atletiekunie.

Tel. 0578-695444 of j.draaijer7@kpnplanet.nl

Ik heb een vraag