Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Type: Programma
Kosten: € 42,00

Trainer

Trainer: Francien Oud
Plaats: Hoogwoud
Telefoon: 06 10578370

Agenda

Wandelaanbod

plaatje

Hoogwoud

WandelFit Hoogwoud 2014

Programma

De tweede editie van WandelFit Hoogwoud gaat op 5 april van start. Schrijft u zich nu in via info@opmeeractief.nl en werk in 10 weken naar uw eigen vooraf gestelde einddoel.

In het voorjaar van 2014 start de tweede editie van WandelFit in Hoogwoud. In de periode van 5 april tot en met 29 juni wordt er gewerkt naar de wandeltocht 'Zwerven door Hollands Kroon zomer editie'. Professionele wandeltrainers van wandelschool VDB begeleiden op dinsdagavond en zaterdagochtend een gezellige training. De dinsdagtraining start in Hoogwoud en de zaterdagtraining start in overleg op een andere locatie. De trainers zorgen voor de juiste techniek en begeleiden bij een verantwoorde en gevarieerde opbouw van de conditie.

Met WandelFit wordt op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met de wandelsport en de eigen fysieke mogelijkheden. Na afronding van de cursus kan men in groepsverband blijven wandelen. Zowel bij Wandelschool VDB of een van de andere wandelgroepjes in Opmeer.

Meer informatie

Kennismakingsbijeenkomst: dinsdag 1 april 2014 om 19.00 op het Sport- en reacreatieterrein de Weijver in de kantine van sportcentrum de Weyver.

Start eerste training: 5 april 2014

Eindevenement: 29 juni 2014 'Zwerven door Hollands Kroon zomer editie'

Trainingsdagen: dinsdag 19.00-20.30 uur in Hoogwoud en zaterdag 9.30 uur locatie in overleg

Locatie dinsdagtraining: Skatepark op Sport- en recreatieterrein de Weijver, de Weijver 6 Hoogwoud

Trainer: Francien Oud van Wandelschool VDB

Inschrijven: E-mail naar info@opmeeractief.nl of bel naar 0229-287700.

 

Ik heb een vraag