Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Type: Programma
Kosten: € 45,00

Trainer

Trainer: Jacques Janssen
Plaats: Heerlen
Telefoon: 06-10754595

Agenda

Wandelaanbod

plaatje

Heerlen

WandelFit Heerlen

Programma

Wandelen in een gezellige groep en werken aan uw uithoudingsvermogen, loophouding en techniek. We sluiten elke training af met een heerlijke kop koffie. Sluit aan bij WandelFit Heerlen.

12 weken wandeltraining met het Wandelfit programma in Heerlen.

Het WandelFitprogramma wordt in Heerlen aangeboden door Wandelsportcentrum Walking Limburg. Gedurende 12 weken zullen wij samen met u werken aan uw wandeltechniek, conditie en duurvermogen. Deelnemers ontvangen extra een WandelFit bidon en Cap.

 

Kennismaking - Donderdag 1 mei 10.00 uur

Tijdens de kennismaking ontmoet u andere deelnemers. Er wordt aandacht geschonken aan wat goede wandelkleding en schoeisel is. Verder krijgt u uitleg over het programma voor de komende weken en vult u een intakeformulier in.

Adres: bezoekerscentrum Schrieversheide, Schaapskooiweg 99, 6414 EL Heerlen.

 

Wandeltest - Donderdag 08 mei 09.30 uur

Tijdens deze wandeltest, wordt de huidige basissnelheid van elke deelnemer bepaald. Mede aan de hand van deze testgegevens kan de training van WandelFit op de deelnemer worden afgestemd.

 

Wekelijkse training - Donderdag 15 mei t/m 03 juli 09.30 tot 11.00 uur

Tijdens deze trainingen wandelen we in het prachtige natuurgebied Schrieversheide / Brunssummerheide met daarnaast aandacht voor de volgende onderwerpen:

  • Loophouding en techniek (voetenwerk)
  • Verbetering uithoudingsvermogen d.m.v. duurloop en tempoverhoging
  • Beweeglijkheid van de gewrichten door specifieke oefeningen
  • Verbetering van kracht
  • Uitgebreide aandacht voor Warming-up en Cooling down

De trainingen starten op donderdagmorgen om 09.30 uur vanaf de parkeerplaats bij bezoekerscentrum Schrieversheide, Schaapskooiweg 99, 6414 EL Heerlen. Na afloop van elke training is er de mogelijkheid om onder het genot van een kop koffie of thee nog gezellig na te praten.

 

Wandeltest + Evaluatie - Donderdag 10 juli 09.30 uur

Op deze dag wordt de test herhaald die ook afgenomen is op 08 mei. Zo kan iedere deelnemer beoordelen of zijn/haar conditie verbeterd is door deelname aan WandelFit.

Na de test gaan we napraten en het WandelFit programma met u evalueren. Nu uw geproefd heeft hoe heerlijk de wandelsport is, wilt u natuurlijk verder met deze gezonde hobby. Binnen Wandelsportcentrum Walking Limburg is het mogelijk om direct aan te sluiten bij onze bestaande wandelgroepen. Informatie hierover krijgt u deze dag.

Aanbod lidmaatschap van wandelbond KNBLO-NL 

 

Meer informatie en inschrijven?

Klik op link naar het inschrijfformulier

Neem contact op met Jacques Janssen
06-1075 4595
info@walkinglimburg.nl
www.walkinglimburg.nl

Ik heb een vraag