Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Type: Wekelijkse wandelgroep
Kosten: Gratis

Trainer

Trainer: Henk Heemskerk
Plaats: Broek op Langedijk
Telefoon: 06-51347245

Wandelaanbod

plaatje

Broek op Langedijk

WandelFit Broek op Langedijk

Wekelijkse wandelgroep

Onze trainingen vinden plaats op een van de mooiste locaties in Nederland. Het duingebied in Schoorl is een ideale locatie om je voor te bereiden op de lange wandeltochten en vierdaagses. Alle facetten van de wandeltrainingen komen hier aan bod. Uit

Loopscholing
Loopscholing is een trainingsvorm die voortkomt uit de atletiek. Een belangrijk doel daarvan is de looptechniek efficiënter te maken. Het streven is onder meer de coördinatie, en bewustwording van de verschillende momenten in de (hard)looppas te verbeteren.

Techniek
Voor loopscholing zijn vele verschillende oefeningen ontwikkeld, die de verschillende fasen van de (hard)looppas benadrukken en trainen. Dit leidt tot een looptechniek, die blessures voorkomt en de efficiëntie optimaliseert.

Oefeningen
De loopscholingsoefeningen worden doorgaans aan het begin van een training gedaan, direct na de warming-up. Deze oefeningen duren meestal tussen de 10 en 15 minuten. Daarna gaat u onder begeleiding van Henk wandelen of hardlopen.

Training
Met Loopschool Together bouwt u uw wandeltraining geleidelijk op. Om te beginnen, start de loopscholing met een korte wandeltocht. Als u dit als prettig en gemakkelijk ervaart, maakt u na enkele malen dezelfde afstand te hebben gewandeld, de overstap naar een langere afstand.

Voor meer informatie kijk op de website van de organisatie: www.loopschooltogether.nl

Ik heb een vraag