Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Type: Programma
Kosten: € 10,00

Trainer

Trainer: Gert Vermeulen
Plaats: Dongen
Telefoon: 0651493924

Wandelaanbod

plaatje

Dongen

Bewegen op Recept in de Sport Tilburg

Programma

Met Boris Tilburg worden 45plussers gestimuleerd om te starten met bewegen.

WandelFit DongenBij WandelFit Dongen maken deelnemers op een laagdrempelige manier kennis met de wandelsport. Gedurende drie maanden bereidt een professionele wandelsporttrainer hen voor op deelname aan Avond4daagse Dongen.

Een basisconditie is niet vereist, maar wordt door deelname aan WandelFit juist verkregen. Het programma brengt mensen in drie maanden in beweging, brengt ze in contact met andere beginnende wandelaars en zorgt ervoor dat ze op bewuste wijze aan hun gezondheid werken. De trainer zorgt dat de deelnemers de techniek onder de knie krijgen en begeleidt ze bij een verantwoorde opbouw van hun conditie.

Programma
Het programma start met een kennismakingsdag. Tijdens deze bijeenkomst maken deelnemers kennis met hun groepsgenoten en bepalen ze in overleg met de trainer de beginsituatie en het einddoel. Na de kennismakingsdag start het trainingsprogramma. Wekelijks werken de deelnemers op dinsdag en donderdagavond onder professionele begeleiding aan hun techniek en bouwt men op een bewuste en blessureveilige manier conditie op. Het einddoel is deelname aan Avondvierdaagse van Dongen van 28 tot en met 31 mei 2013 in Dongen. De Avondvierdaagse in Dongen wordt dit jaar voor de 60-ste keer georganiseerd!

Het programma wordt afgesloten tijdens een terugkomdag, waar deelnemers een vervolgtraject krijgen aangeboden. Het programma is een samenwerking van Wandelcentrum 'Buiten Gewoon Actief!' en de Stichting Avondvierdaagse Dongen.

Meer informatie bij Gert Vermeulen via gertjvermeulen@gmail.com of 06-51493924. 

 

Ik heb een vraag