Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Plaats: Hoenderloo, Otterlo, Schaarsbergen
Telefoon:
Website: www.hogeveluwe.nl

Programma's

Wandeltrainer

Wandelbegeleiders NP de Hoge Veluwe

Wandelbegeleiders NP de Hoge Veluwe

Hoenderloo, Otterlo, Schaarsbergen

Wandel je Fit in he tNP de Hoge Veluwe

De meeste wandelaars bezoeken het Park vooral omdat je onderweg zoveel moois tegenkomt, terwijl je vooraf nooit precies weet wat. Toch zijn er net zoveel wandelaars die de wandelschoenen vooral aantrekken om fit te worden. Maar wat nu als je beide combineert?

Het Nationale Park De Hoge Veluwe wil mensen uit de directe omgeving op een laagdrempelige manier laten kennismaken met de wandelsport. Daarom is er vanaf 2 september iedere dinsdagochtend een wandeling onder begeleiding van een gecertificeerde wandelsportbegeleider. Samen gaan de deelnemers werken aan hun wandelconditie.  

Het samen actief bezig zijn staat centraal, maar dat wil niet zeggen dat er geen aandacht is voor de omgeving. De begeleiders zijn tevens natuurgids en waar mogelijk vertellen ze van alles over het moois op de route. En dat is veel, want het landschap verandert onderweg continu en de route is iedere week anders.

Praktische informatie
Data: ieder dinsdag vanaf 2 september
Tijdstip: 9.30 tot 11.30 uur
Locatie: Bezoekerscentrum
Kosten: Gratis (excl. entree Park)
Basisconditie niet vereist

Opgeven: wandelfit@hogeveluwe.nl

Tip: Als u van  plan bent vaker mee te doen, kan het voordelig zijn een Beschermerkaart voor het Park aan te schaffen. Zie www.hogeveluwe.nl voor de details.

Ik heb een vraag