Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

FitStap: nieuw beweegprogramma Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

FitStap is een nieuw, uniek beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in 12 weken (weer) fit en vitaal gaan voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal. FitStap is er voor iedereen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is leuk én haalbaar!

Zelf je training plannen

De deelnemers trainen gedurende het programma één keer per week in een groep, onder begeleiding van een professionele FitStap coach. Tijdens de trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.

Gratis app

Via een gratis app worden de deelnemers gemotiveerd en hebben ze contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

Aanmelden

Het 12 weken durende programma FitStap kost €139 (dus nog geen €12 per week). Aanmelden kan vanaf maandag 15 januari 2018 via www.fitstap.nl. Op deze website vind je ook meer informatie over FitStap. Er worden regelmatig nieuwe locaties toegevoegd.

 

 

Word fit en vitaal met FitStap